lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pakkaamista Sarasteellee :))

 Moikka pitkäst aikaa!! :) tällee kesäl on vähä vaikee saada postauksii ku partioki on kesälomal ni ei tapahu oikee mitää, ellei ite järkkää jotain retkii tms :D

 Mutta joo, torstain menin kololle pakkaamaan lippukunnan kamoja sarasteelle.
 Saraste on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteinen kesäleiri joka järjestetään Evolla heinä-elokuun vaihteessa, eli ihan pian!!! :)) sinne tulee yli 4500 partiolaista.

Kololla mun lisäks pakkaamassa oli kuus ahkeraa. :) Alotettii pakkaaminen ensin sillä että tyhjennettiin pikkasen varastoa ja katottii mitä kaikkee"turhaa roinaa" sieltä löytyikään ja heitettii vähän niitä pois, sitten tyhjennettiin laatikoita, että niihi mahtuis kamat mitä tarvitaa mukaan leirille.

 Leirillä nukutaan teltoissa joten mukaan tarvitaan mm. Naigeri eli nuuskamuikkusteltta ja PJ eli puolijoukkueteltta. Sekä ensiapukamat vaikka leirillä onkin leiri-sairaala, niin pienemmät haavat voidaan hoitaa savussa (=Lippukunnan oma alue jossa asustetaan leirillä) Keittiö kamoja ei tarvitse lippukunnan ottaa, koska leirillä on kyläkeittiö jossa tehdään ruuat mutta ruokakamat jokainen leiriläinen tarvitsee itse kumminkin mukaan että voi syödä! :)

Pakkaamisen jälkeen kyllä huomasi sen että ei ole imuroitu laatikoiden takaa sillä niitten reunoissa ja alla oli iha mukavan kokonen pölykerros... :D 
 
Tos on kuvia pakkaamisesta :)





Roosa ja merirosvosolmu ;)
Mun ja Roosan oma viritelmä maitokärryjen pakkaamisee...


lopullinen versio :D







laavun pakkaamista :D



ehk maailman hienoin laatikko! :D


leikittii roosan kaa oravii :) <3









Lopulta saatiin kaikki kamat pakattuu:D


 

1 kommentti: