tiistai 17. heinäkuuta 2012

Bordellikansan retken sabotointi


Elikkäs maanantaina mut löysi lommillan mäkistä alli ja kaisa. tarkotuksen oli lähteä kammille( lippukunnan kämppä) sabotoimaan petruksen, mian, severin ja tuulin retkeä:) ongelmana oli että ulkona satoi kaatamalla ja olin vaivalla hakenut petruksen boomblasterin hänen kotoaan ja raahannut sitä ympäri espoota. Se ei saisi kastua, eikä meillä ollu mitään suojaa sille:( nno alli ja kaisa kävi hakemassa mäkin kassalta jätesäkkejä ja matka jatkui:)!
normipäivä :D

Bussista noustessamme vastaan tulivat konsta, petrus ja severi, ihkuilla mopoillaa pärisemään





 Kun päästiin kammille, oli tiedossa true partiointia :D Syötiin, saunottiin, hengailtii, popitettii boomblastereit, muisteltii menneit, heitettii huonoo läppää ja kaikkee muuta mukavaa




Konsta soitti pilareit :D (jos sait maanantaina soiton brittiläiseltä, joka halusi tilata poroja ja sai numerosi internetistä...) (sori kauhesti konsta jos en ois saanu paljastaa:D)



hyttysansa :D






Loppujen lopuks allin vanhemmat lopetti sienestämisen ja tuli hakee meit(45 min myöhäsxD). Oli oikeen kivaa, kiitos kaikille jotka oli siel ja kiitos et saatiin tulla häiritsee :D

2 kommenttia:

  1. yaaaay oli just kiva ku tulitte moikkaa! :)) ja ihaniai kuvii as always ;)

    VastaaPoista
  2. Moikka mimmit, Partiojohtaja-lehti ois kiinnostunut kuulemaan teistä enemmän. Laitatteko meiliä niin kerron enemmän :)

    Terveisin Anni Alentola, PJ:n päätoimittaja
    ( anni.alentola@partio.fi )

    VastaaPoista