torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesäretki Pekonieläin olevien kanssa ja muuta partiokavereista


Maanantaina löysin läjän mukavii ihmisii sellost valmiina ostamaan ruokaa! Tarkoituksen oli siis viettää ma-ke kestävää retkee, Pekonieläintä. Retki pidettii Ilves veikkojen kämpällä, Simolammella. Oli mahtava retki, syötii, saunottii paljon, säädettii, popitettii musaa, uitiin jääkylmäs järves ja kaikkee mitä muuta kunnon kaveriporukkapartioretkeen kuuluu.





kiitos Tuulille kuvista :) (c)



Mut tän postauksen pääpointti on toi porukka ja partiokaverit.




Olevat, kuten me meijän kaveriporukkaa kutsutaan, tutustu partion merkeissä. Osa tunsi toisensa aikasemmin, oli vaan ajan kysymys millon oltais oltu samassa paikassa samaan aikaan. Se tapahtu Hiipparin maalissa. Siitä lähti meijän yhteinen ystävyys:)



Käytii leffas ja syömäs mäkis, tehtii kaikenlaista yhes, partiollista tai vähemmän partioon liittyvää. Nyt sitte pidettii pitkäst aikaa yhteinen retki, melkeen koko porukal ja oli mukavaaa:) Sarasteella(tän vuoden kesäleiri) päästään yli viikoks hengaa yhes, ja siitä tulee mahtavaa!!



 Näihin tyyppeihin tutustuin parissa päivässä, ja yhteisen hengaamisen myötä ollaan lähennytty entisestään. Nähään aina partiotapahtumissa kun on mahollista, joko koko porukal tai osan kanssa. Ollaan melkeen kaikki eri lippukunnista, meit on n. kymmenen ja ainakin 5 eri lpk. Mutta se ei estä meitä:)! Olette mahtavia, kiitos näistä 8 kk:)




Jos partiosta oon jotain oppinu, nii etupääs ennakkoluulottomuuden ja sellasen heittäytymisen uusien ihmisten tutustumises. Oon tosi onnellinen et mul on paljon kavereita, suurimpaan osaan niistä oon tutustunu partion kautta, tai ne on muuten partiolaisii.




Miksi partiossa sitten saa niin helposti ja paljon kavereita? Siksi, että leiri- ja retkielämä on tiivistä ja siinä parissa päivässä ehtii tutustua toiseen läpi kotaisesti.




Siksi, että kaikki partiolaiset haluavat uusia ystäviä ja ovat avoimin mielin tutustumassa uusiin ihmisiin. Siksi, että vaikkei näkisi partiokavereita arkena, on aina retket, kokoukset, kisat, leirit, yms toiminnat, joissa pakostikkin törmää kavereihin.






Siksi, että partiotoiminta on suunniteltu niin että uusiin ihmisiin tutustuminen on naurettavan helppoa. Siksi, että partiolaiset ovat loistoporukkaa, ikään, sukupuoleen, poliittiseen tai uskolliseen kantaan, ihon väriin, mielenterveyteen, aktiivisuuteen katsomatta!




Jos maailmassa voi jotain luvata, nii sen että partiossa saa kavereita. Kiitos kaikille, joihin olen tutstunut ja niille joihin tuun viel tutustumaan:)

<3:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti