maanantai 28. toukokuuta 2012

Peikkari eli Peikonpuikaus '12


Heiips:)! Elikkäs oltiin tässä la-su peikkarissa. Peikkari on partiotaitokisa ja jos sana ei sano teille mtn, niin se on siis kisa, jossa kilpaillaan partiotaidoista. Kyse ei (taaskaan) ole siitä, että mennään metsään, suunnistetaan rastille, joiden aiheet on EA, solmut, jokamiehenoikeudet.... EI! Päästiin tekee jakkaroita(okei, meijän oli ihan järkyttävä:D), keinosiittämään lehmää (xD) ja kokoo bilareista tornia(sori noi sulut;))

Sää oli mitä ihanin ja pullamursut oli valmiina kisaan, vaikkakin vaan Olivia ja Ippe ja mä oltiin paikalla, Kaisa tuli myöhemmin.

pullamursut:))





Lähtö tapahtu Oittaalta kello 9.11(suomen aikaa). Kisan teemana oli Ruåtsi. Lähdössä meijän piti koota jakkara. Aineksina oli laudanpätkä, ohjeet, oikeen- ja vääränkokosii tappei ja pora. Mittanauha ja saha oltiin tuotu ite. No mehän ryhdyttiin toimeen ja meil meni tosi hyvin kunnes mun habakas käsi ei enää jaksanu, ja kyllästyin sahaamiseen, jota Olivia ja Ippe ei millää voinu tehä:d Ookoo, no saatiin ruma kyhäelmä kasaan, ku oltiin käytetty vähä jesarii apun ja lähettiin kohti ykkös rastii.






Me keksittii loisto-idea ja oikastii hautausmaan poikki:D no olihan se vähä akward vetää rinkka seläs keskel hautausmaat ku siel oli jtn surevii ihmisiiki... Jouduttii ylittää yks aita ja kosk Ippe on paras, se sai sen nenän vuotaa verta :D jepjep, no hyvä puoli oli se et me ohitettiin kaks vartioo!
Ykkös rastil oli sillee et astesuunnistettii paperilappusii, jois oli automerkkei, jotka piti tunnistaa. Oltiin siin hyvii, tunnistettii kaikki paitsi kaks.

Kakkosrastille päästiin helposti, vaik jouduttii kuuntelee Laurin torvee koko matka, kiitos tästä<3:d Siel piti tunnistaa jtn ruokii, se ei menny ihan nii hyvin:D

Kolmosrasti oli ruokarasti. Me tehtiin lihapullii ja perunamuussii, jotka arvosteltii. Kosk me ei saatu mtn mausteit, päätettii erottuu massast laittamal vihreetä elintervikevärii perunamuussiin ja maustaa se kasvisnuudeleiden mausteel. Lihapulliin työnnettiin niist nuudeleist chilijauhe ja se mössö mikä siin tulee messis.

lasit meni rikki:((


 Lopputulos oli metsäisää perunamuussii ja tulisia lihapullii. JA SE MUUSSI OLI HYVÄÄ!! oikeesti.

Kaisa oli pommittanu mua tekstareil ja se venailiki meit nelosrastil:) siel piti tehä notski ja katkasta sellain lanka tulen avul. Jouduttii lahjoo ratimiehet et saatiin tulitikut, mut ei se mitää kosk meil oli sinolii;) jos ei tiedä mitä sinoli on nii, sille käy samalla tavalla ku bensalle jos siihe laittaa tulta.

(kuva ei oikeestaan kerro mitään...)


Pirttikses oli 5. rasti. Bilar-torni. Käytettii muchosti luovuut.... harmi et siit ei oo erityisen hyvää kuvaa:D








6. rasti: lehmän keinohedelmöitys... joo, imin sitte pillillä sonnin spermaa ja työnsin pillin lehmän.... kyllä te tiedätte mihin;D okei myönnetään, ei se mtn spermaa ollu, piimää vaa, mut se ei kyllä tehny siitä yhtään paremman makusta, varsinkaa ku se oli ollu ties kuin kauan auringossa.



Yörasti oli kammilla:) siel oli oikeestaa vapaat jillailuu, söin nuudeleit, tapeltiin hyttysii vastaan, otettiin aurinkoo, pelättiin nipen naamarii, pystytettiin laavu ja laulettiin karaokee:)) sit keinuttii riippukeinus ja pyydettii vauhtii, hetken pääst kuulu NAPS!! ja istuttii kaikki suut auki maas :D









sunnuntai aamuna ei syöty aamupuuroa koska sinoli ja aika loppu:( mä lähin himaan, koska tanssiesitys, mutta muut pullamursut jatkoivat urheasti taivaltaan::)

Meiän lähtö oli siis kello 8.45 joten merkattii rastit karttaa ja mentii jättää vähä kamoja pois ku maali oli takas Kammille :) ja sit lähettii matkaan :))

Eka rasti oli sykkeen mittaus, eli yhelle vartion jäsenelle laitettiin sykemittarit ja sit kaikkien piti toimia nopeesti ja saada mahdollisimman korkee sykearvo :D meiän piti siis juosta metäs ja mennä hämähäkkiverkon läpi, eli oli kaks puuta jonka välii oli sinsalista tehty hämähäkinseitti, sen jälkee piti mennä kahen puun välis olevan narun päält tippumatta, noo mä ja Ippe pudottii ja jouduttii alottaa alusta... :D no sit Olivia ja Ippe lähti juoksee, noo minä laiskana kävelin sen rastin maaliin... :D

Tokalla rastilla piti tehdä juorulehteen juttu, eli saatiin rastihenkilöiltä ruotsinkielinen haastattelu ja paperi  joidenka kysymysten vastaus pitäis näkyy siin jutussa, noo me ei iha ymmärretty siit mitää ni repästii päästä et mitä ne sano :D
Rastin suorittamisen jälkee ilmottauduttii pois ja rasti henkilöt anto meille coca colan joka meiän tuli piilottaa. Matkalla kolmos rastille mietittii mihi piilotetaa se, pidettii samal pikku tauko et saatii piilotettuu se, piilotettii cokis mun rinkan salataskuu;) matka meni muuten hyvin ;D käveltii jossain soisella alueella, ja siel oli mutaa ja kosteeta, siin kohtaa tajusin et valkoset lenkkarit ei ollu hyvä vaihto ehto... :D koska nyt ne on sellaset mutaset...:D mut ei se mitää, nyt niissä on enemmän tunne arvoa xD

mun kengät nyt :( :D

Kolmannella rastilla oli tulli, eli se cokis joka oltii piilotettu mun rinkkaan niin tullimiesten piti siis ettiä se :D ekaks ne kysy et kenes rinkassa se on ja sit sanottii et mun, no tullimiehet sano että siltähän mä näytänki et se olis mulla xD no sit ne rupes ettii sitä mun rinkasta :D ja lopulta se löyty, (oli kyl aik hauskaa katottavaa ku ne yritti ettii sitä... :D) ja meiän piti juua se et päästää tullista, jäätii kyl vähäks aikaa juttelee tullimiehille :D

 Nelos rastilla saatii pelaa pöytälätkää! :D
Eli yhen piti selostaa ja sit muut pelas lätkää. Ippe oli siis selostaja ja minä ja Olivia pelattii lätkää, mä olin Ruotsi ja Olivia oli Kanada. Ja tottakai ruotsi voitti 1-0 ;) mut se ei ollu rastin pääasia kumpi voitti vaan se et osattii arvioida paljon peli kesti ja mikä oli korkein desibeli, korkein dB oli vrm siinä ku ruotsi teki maalin ;D
 Se oliki sit kisan vika rasti ja lähettii kävelemään kohti kammia :)

Kammille päästyä haettii ne kamat joit ei otettu mukaa suunnistkselle ja se kohta oli TÄYNNÄ hyttysiä, sit lähettii nopeesti kammin pihaa, siin oli onneks vähäse vähemmä hyttysiä, sitku Ipel ja Olivial tuli nälkä ruvettii tekee puuroaaa :D puurot syötyämme lagattii vähäse ja pyydettii äitii tulee hakee meijät pois, sit lähettii kävelee kammin parkkipaikalle ja sinne meiän auto sit tuli :)

Oli siis kaiken kaikkiaa aivan mahtava kisa :) ja sää oli ehk mitä parhain :)) jos niit hyttysii olis ollu vähä vähemmä..:D mut siis kiitos kaikille jotka olitte peikkaris (:

Sit illal oli pepa(eli peuraparlamentti, vipen johaatjien kokous) ni siel palkittii vuoden aktiivisin vartsu joka saa palkinnoks lintsin rannekkeet :) niiii meiä vartsu voitti sen ;))) <3 jeejee :D:D


terkuin kaisa ja laura :)

PS. Kuvii tulee myöemmin lisää... :)))

1 kommentti:

  1. Hehe oli kyl hauskaa :DDDD jäi muistoks muutama sata hyttysenpuremaa kaiken muun lisäks :D

    VastaaPoista