maanantai 29. lokakuuta 2012

viralliset saraste-jatkot - syysretki KREBAUS

Muutama vuosi sitten kaksi ihmistä tutustuivat Kilkeellä2010. Siitä on lähtenyt tapahtumavyöry, jonka seurauksena ilvesveikkojen pieneen kämppään tunkeutuu 20 ihmistä. Heitä yhdistää kaikkia kaksi asiaa, he ovat partiolaisia ja tuntevat, kuka mitäkin kautta, retkenjohtajamme Yurin.

Eli perus viikonloppuretki, äärimmäisen mahtavan porukan kaa. Noin puolet olivat entuudestaan tuttuja ja uusiin ihmisiinkin tutustui nopeasti. Tiedossa oli riehumista, tanssimista, bilettämistä, syömistä, kavereiden kaa hengailua, SAUNOMISTA, kitaran soittoa ja opettelua, laulamista, hyppimistä, venyttelyä ja tietenkin leikkimistä:)!!
Kun kello 17.30 löysin Tuulin, Karkin ja Riston Sellon cittarin edestä, ainut ajatus oli että viikonloppu tulisi olemaan huikea! Ruokaa siellä ainakin olisi; 12 pakettia jauhelihaa, 10 pakettia pekonia, 10 pussia paahtoleipää,5 pussii nachoja... Ruokaa ainakin riitti.
Koska kuvat ovat mukavia, saatte niitä oikeen kunnolla:) :
 
 (c) Kaisa Koivisto
gangman style!!




iven edustus erkko ja yuri:D
 

haha yuri sai hierontanakin :D

call me maybe;)




tonii:)

retkenjohtajan vip-risteily









i love you kaverit<3



 
 
(c) Tuuli Paananen


 
kiitos koko porukalle! oli tosi mahtava viikonloppu ja tutustuttiin tosi mahtaviin uusiin ihmisiin(jda:laisiin:D) otetaan ehdottomasti uudestaan joskus :)!!
 
 
Terkuin Laura ja Kaisa
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti